Sig&GOO

La teva pròpia plataforma de delivery i take away amb Sig&GOO

Carta electrònica

des d’un codi QR

Enllaç

amb plataformes delivery

Et permet tenir la teva carta electrònica

 

  Que el client realitzi la seva comanda directament des del mòbil o qualsevol dispositiu

 … I que reculli la seva comanda en el teu restaurant o enviar-l’hi a casa – perquè s’integra amb les plataformes de repartiment Stuart i Shargo-.

Sig&Goo és el mòdul del potent BackOffice de SIGHORE-ICS (ERP) que ho connecta amb el teu web en WordPress.

La gestió dels articles es realitza des del BackOffice i se sincronitza amb la teva pàgina web, centralitzant tota la gestió del teu negoci.

pin icon Carta Electrònica, des d’un codi QR.

pin icon Comanda des de la taula, la possibilitat que el client realitzi la comanda directament des del seu telèfon, la qual cosa permet pujar el tiquet mitjà del client.

pin icon Permet potència el canal de venda Take Away. El client pot realitzar la compra tranquil·lament des de la web, realitzar el pagament i recollir-lo en el restaurant.

pin icon Potenciar el Delivery per mitjà d’una web e-commerce, el client realitza la comanda des de la web. El restaurador la veu directament en el seu TPV i realitza l’enviament. Si no disposa de repartiment, es pot enllaçar amb Stuart i Shargo que porten la comanda.

pin icon Enllaç amb plataformes de delivery: Glovo, Deliveroo, UberEats (amb Sighore-Sinqro).

 

En Sighore-ICS podem crear el teu web des de zero,
o incloure Sig&Goo al teu web existent

 

Que la web estigui desenvolupada en WordPress permet als nostres clients aprofitar tots els avantatges que representa aquest sistema:

check circle icon Obtingues el control total i modifica la carta segons les teves necessitats en qualsevol moment. Tingues en temps real la informació d’aquests canals de venda per a poder analitzar la rendibilitat.

check circle icon Afegeix fotos de màxima qualitat dels teus productes, perquè l’oferta sigui més atractiva per als teus clients.

check circle icon Web 100% responsive per a totes les pantalles. Es pot visualitzar en l’ordinador, en la tauleta, en el telèfon intel·ligent…

check circle icon Personalitza el teu web amb el teu disseny i fes-la més atractiva.

check circle icon Tingues totes les teves operacions de venda en el TPV del restaurant i oblida’t d’uns altres dispositius.

Coneix el nostre potent BackOffice per a gestionar tot el teu negoci

i que junt amb Sig&Goo et permet crear la teva propia plataforma de Delivery i Take Away.

Logo-sighore--ics-solution-sin-fondo-invertido-300

Contacta

+34 934 188 922

Carrer Frederic Mompou, 3,

08960 Sant Just Desvern

Barcelona, España