Política de Privadesa

A Sant Just Desvern, el 25 de maig de 2018

Introducció

En Sighore S.L., volem oferir-li el millor servei, de la nostra empresa per a garantir que gaudi del mateix avui, demà i en el futur.

Necessitem les seves necessitats empresarials, a fi que puguem oferir un servei excepcional i personalitzat específicament per a vostè.

Dit això, la privacitat i seguretat de les seves dades personals són, i sempre ho seran, de gran importància per a nosaltres.

Per aquest motiu, volem explicar de manera clara com i per què recopilem, emmagatzemem, compartim i utilitzem les seves dades personals, a més de mostrar-li els controls i opcions dels quals disposa per a triar quan i de quina manera comparteix les seves dades personals.

Aquest és el nostre objectiu i l’explicarem més detalladament en aquesta

Política de Privacitat (“Política”).

Sobre aquesta Política

Aquesta Política proporciona la informació essencial en relació amb l’ús que Sighore S.L. fa de les seves dades personals. La política s’aplica a tots els serveis de Sighore S.L. i els serveis associats. Els termes que regeixen l’ús es defineixen en els nostres Termes i Condicions d’ús.

De manera periòdica, podem desenvolupar nous serveis o oferir serveis addicionals. Si la introducció d’aquests serveis nous o addicionals genera algun tipus de canvi en la forma en la qual recopilem o processem les seves dades personals, li proporcionem més informació i els termes o les polítiques addicionals. Tret que s’indiqui el contrari, quan s’introdueixin aquests serveis nous o addicionals, estaran subjectes a aquesta Política.

L’objectiu d’aquesta política és:

Garantir que comprèn, quines dades personals recopilem sobre vostè, els motius pels quals ho fem i amb qui els compartim;

Explicar la forma en la qual utilitzem les dades personals que comparteix amb nosaltres amb la finalitat d’oferir-li els nostres servici

Explicar els seus drets i opcions en relació amb les dades personals que recopilem i processem sobre vostè i com protegim la seva privacitat.

Esperem que això l’ajudi a comprendre el nostre compromís de privacitat cap a vostè.

Els seus drets i preferències: Oferim opcions i control

Pot ser que ja sàpiga que la nova normativa de la Unió Europea coneguda com el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones Físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la Lliure Circulació d’aquestes Dades. Atorga a les persones determinats drets relacionats amb les seves dades personals.

Per tant, hem aplicat controls addicionals d’accés i transparència en el nostre Centre de Privacitat i en la Configuració de Privacitat per a ajudar els usuaris a fer ús d’aquests drets. Segons la seva disponibilitat i excepte on estiguin limitats per la llei aplicable, els drets atorgats a les persones són:

– Dret d’accés: el dret de ser informat i sol·licitar accés a les dades personals sobre vostè que processem.
– Dret de rectificació: el dret de sol·licitar que corregim o actualitzem les seves dades personals, quan siguin inexactes o estiguin incomplets.
– Dret a eliminació: el dret de sol·licitar que s’eliminin les seves dades personals.
– Drets a restringir: el dret a sol·licitar que es detingui el processament de manera temporal o permanent de tots o alguns de les seves dades personals.
– Dret a objectar.

El dret en qualsevol moment, d’objectar el processament de les seves dades personals per motius relacionats amb la seva situació particular.

El dret a oposar-se al fet que les seves dades personals es processin per a fins de màrqueting directe.

– Dret a la portabilitat de dades: el dret de sol·licitar una còpia de les seves dades personals en format electrònic i el dret de transmetre aquestes dades per a usar-los en el servei d’un tercer.

– Dret a no estar subjecte a la presa de decisions automatitzada: el dret de no estar subjecte a decisions que es basen únicament en preses de decisions automatitzades, la qual cosa inclou la creació de perfils, quan la decisió pugui tenir un efecte legal sobre vostè o produir un efecte important similar.

A fi de permetre-li exercir els seus drets amb facilitat i registrar les seves preferències en relació a com Sighore S.L. utilitza les seves dades personals, li proporcionarem accés als següents ajustos a través de la pàgina de Configuració de compte:

– Configuració de privacitat: li permet controlar algunes de les categories de dades personals que processem sobre vostè.

Per a obtenir més informació sobre els drets del Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016 descrit anteriorment i sobre els controls que oferim a tots els usuaris de Sighore S.L. respecte a aquests drets, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través de l’e-mail: protecciondedatos@sighore.es.

Si té alguna pregunta sobre la seva privacitat, els seus drets, o com exercitar-los, posi’s en contacte amb el nostre responsable de protecció de dades a través de l’e-mail protecciondedatos@sighore.es respondrem a la seva sol·licitud en un termini de temps raonable, prèvia verificació de la seva identitat.

Si no està satisfet amb la forma en la qual estem utilitzant les seves dades personals, també pot posar-se en contacte a través de l’e-mail: protecciondedatos@sighore.es.

Com recopilem les seves dades personals?

Recopilem les seves dades personals de les següents formes:

En registrar-se en l’empresa Sighore S.L.: quan es registra en Sighore S. recopilem determinades dades personals perquè pugui utilitzar Sighore S.L., com la seva adreça de correu electrònic, data de naixement, adreça postal, nom complet i NIF.

Dades personals recopilades que ens permeten proporcionar-li funcionis/funcionalitats addicionals: ocasionalment, també pot proporcionar-nos dades personals addicionals o donar-nos el seu permís per a recopilar-los; per exemple proporcionar-li més funcions o funcionalitats. Com s’explica més endavant, no recopilem fotos, ubicació precisa de dispositius mòbils, dades de veu ni contactes del seu dispositiu sense el seu previ consentimient Sempre tindrà l’opció de canviar d’opinió i retirar el seu consentiment en qualsevol moment.

De tercers: rebrem dades personals sobre vostè i la seva activitat de tercers, incloent anunciants i socis amb els quals treballem per a proporcionar-li el servei adeqüeu Només utilitzarem aquestes dades personals quan hagi donat el seu consentiment a tercers o a Sighore S.L. perquè dugui a terme l’ús compartit de dades o, en el cas que Sighore S.L. tingui un interès legítim per a utilitzar les dades personals, per a poder proporcionar-li el servei contractat.

Utilitzem informació anònima i addicional per a fins que inclouen proves dels nostres sistemes informàtics, recerca, anàlisi de dades, creació de models de màrqueting i promoció, millorar el servei contractat i desenvolupar noves funcionalitats i funcions dins del Servei Contractat.

Quines dades personals recopilem de vostè?

Hem establert les categories de dades personals que recopilem sobre vostè:

a) Dades personals recopilades quan es registra en contractar el servei de Sighore S.
Dades de registre de comptes: Són les dades personals que vostè proporciona o nosaltres recopilem per a permetre-li registrar-se i utilitzar el Servei de Sighore S.L. S’inclou com la seva adreça de correu electrònic, data de naixement, adreça postal, nom complet i NIF. Alguns de les dades personals que li sol·licitem són necessaris per a crear el seu compte. A més, té l’opció de proporcionar-nos algunes dades personals addicionals amb la finalitat de personalitzar més el seu compte.

b) Dades personals recopilades per Sighore S.
Aquests són les dades personals recopilades sobre vostè quan utilitza el Servei de Sighore S.L., i poden incloure:
Informació sobre el seu tipus de contracte de Sighore S.L.
Informació sobre les seves interaccions amb Sighore S.L.; que inclou la data i hora de qualsevol sol·licitud que realitzi i les seves interaccions amb uns altres.

c) Dades personals recopilades amb el seu permís que ens permeten proporcionar-li característiques o funcionalitats addiciona

Dades de pagament
Podem recopilar aquestes dades personals si es registra en una versió de prova o compra qualsevol de les nostres subscripcions de pagament o realitza altres compres a través de Sighore S.L. les dades personals recollides extractes variaran depenent del mètode de pagament (per exemple, directament a través del seu operador de telefonia mòbil o per factura) però poden incloure informació com:
Nom, Data de naixement, Tipus de targeta de crèdit o dèbit, data de venciment i determinats dígits del seu número de targeta, Codi postal, número de telèfon mòbil, detalls del seu historial de transaccions i número de compte bancària.

Si decideix pagar amb factura, proporcionarem les seves dades personals als nostres processadors de pagament per a poder dur a terme una verificació de crèdit i enviar-li les factures.

Dades d’enquestes, concursos i sortejos
Aquestes dades personals s’utilitzen per a permetre-li registrar-se i participar en aquests tipus de promocions. Les dades personals recollides exactes variaran depenent de la promoció.

Dades de màrqueting
Aquesta informació personal s’usa per a permetre-li a Sighore S.L. i als nostres socis/ proveïdors de serveis enviar-li comunicacions de màrqueting:
A través del correu electrònic, mentre utilitzi el servei de Sighore S.L. i/o directament des del tercer.
Pot obtenir més informació sobre les dades personals recopilades i els controls que té en relació amb les comunicacions de màrqueting que rep a través de l’e-mail: protecciondedatos@sighore.es.

Per a què usem les seves dades personals?

Quan utilitza o interactua amb Sighore S.L., utilitzem diferents tecnologies per a processar les dades personals que recopilem sobre vostè per diverses raons, fonamentalment, la finalitat de les dades sol·licitades per Sighore S.L. són: en primer lloc, per a dur a terme una correcta facturació i comptabilitat, en segon lloc, per a poder convidar-li als nostres esdeveniments i felicitacions, i en tercer lloc, per a complir amb la normativa en matèria de prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme.
En el següent text es mostren les raons per les quals processem les seves dades personals, els fonaments jurídics associats dels quals depenem legalment i que ens permeten processar les seves dades personals, i les categories de dades personals (identificades en la secció 5 Que dades personals recopilem de vostè) Utilitzada per a aquests fins:

DESCRIPCIÓ DE PER QUÈ SIGHORE S.L. PROCESSA LES SEVES DADES PERSONALS (“FINALITAT DE PROCESSAMENT”)

a) Proporcionar, personalitzar i millorar la seva experiència amb Sighore S. i altres serveis i productes proporcionats per Sighore S.L., per exemple, contingut personalitzat, a mesura o localitzat, recomanacions, funcions i publicitat dins o fora del servei Sighore S.L. (inclosos per a productes i serveis de tercers).
Si necessita més informació sobre la prova d’equilibri que Sighore S.L. ha portat a acabo per a justificar que depèn de la base jurídica de l’interès legítim en virtut del Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, pot enviar un e-mail: protecciondedatos@sighore.es i se li resoldran com més aviat millor.
b) Comprendre com accedir i utilitzar el servei Sighore S. per a assegurar la funcionalitat tècnica del servei Sighore S.L., desenvolupar nous productes i serveis, i analitzar el seu ús del servei Sighore S.L., incloent la seva interacció amb les aplicacions, publicitat, productes i serveis que estan disponibles, vinculats o oferts a través del servei Sighore S.L.
c) Comunicar-se amb vostè per a fins relacionats amb Sighore S.
d) Processar el seu pagament per a prevenir o detectar fraus, incloent pagaments fraudulents i ús fraudulent de Sighore S.
e) Comunicar-se amb vostè, ja sigui directament o a través d’un dels nostres socis, per a:
Màrqueting, recerca, Participació en enquestes, concursos, sortejos i promocions.
A través de missatges de correu electrònic, notificacions o altres missatges, conforme als permisos que pot haver-nos comunicat (p. ex., a través de la pàgina Configuració de compte).
f) Oferir-li funcions, informació, publicitat o qualsevol altre contingut que es basi en la seva ubicació específi
LA BASE JURÍDICA PER A la FINALITAT DE PROCESSAMENT DE L’APARTAT 6 SUBAPARTATS A, B, C, D, E, I F ÉS:
L’execució d’un contracte, d’interessos legítims, el compliment de les obligacions legals i el propi consentiment.
LES CATEGORIA DE DADES PERSONALS UTILITZADES PER SIGHORE S.L. PER A la FINALITAT DE PROCESSAMENT DE L’APARTAT 6 SUBAPARTATS A, B, C, D, E, I F SON:
Les dades de registre de comptes, les dades d’ús del servei, les dades de pagament, les dades d’enquestes, concursos i sortejos, així com les dades de màrqueting, i les dades mòbils voluntaris.
Si necessita més informació sobre la prova d’equilibri de Sighore S.L ha dut a terme per a justificar que depèn de la base jurídica de l’interès legítim en virtut del Reglament UE 2016/679, pot enviar un e- mail…….. i se li resoldran com més aviat millor.

Ús compartit de les seves dades personals

Hem presentat les diferents categories de destinataris de les dades personals recopilades o generats a través del seu ús de Sighore S.L.

Dades personals que pot optar per compartir

Les següents dades personals només es compartiran amb les categories de destinataris que s’indiquen en la següent taula:
– Decideix fer ús d’una funció especifica del Servei Sighore S.L. quan es requereixi que comparteixi dades per a l’ús correcte d’aquesta funció, o
– Ens concedeix el seu permís per a compartir les dades personals, seleccionant la configuració apropiada del servei Sighore S.L.

a) Investigadors acadèmics: Compartirem les seves dades personals per a activitats com l’anàlisi estadística i l’estudi acadèmic, però només en un format seudoanonimizad

b) Altres empreses del Grup Sighore S.L.: Compartirem les seves dades personals amb altres empreses del Grup Sighore S. per a dur a terme les nostres operacions comercials diàries i perquè ens permeti mantenir i proporcional el servei Sighore S.L.

c) Compliment de la llei i autoritats de protecció de dades: Compartirem les seves dades personals cunado creem de bona fe que és necessari fer-ho, a fi de complir amb una obligació jurídica en virtut de la llei aplicable, o respondre a un procés legal vàlid, com una ordre de registre, una ordre judicial o una citació.

També podem compartir les seves dades personals quan creem de bona fe que és necessari per al nostre propi interès o l’interès legítim de tercers relacionats amb la seguretat nacional, el compliment de la llei, demandes, recerca penal, protecció de la seguretat de qualsevol persona, o evitar la mort o danys corporals imminents, sempre que considerem que aquest interès no és anul·lat pels seus interessos o els drets i llibertats fonamentals que requereixen la protecció de les seves dades personals.

d) Compradors dels nostres negocis: Compartirem les seves dades personals en aquells casos en els quals venguem o negociem la venda del nostre negoci a un comprador o possible compreu

En aquest cas, Sighore S.L. continuarà garantint la confidencialitat de les seves dades personals i li notificarà prèviament que les seves dades personals es transfereixen al comprador o estan subjectes a una política de privacitat diferent.

Retenció i eliminació de dades

Conservarem les seves dades personals només durant el temps necessari per a proporcionar-li el Servei Sighore S.L. i per a fins comercials legítims i essencials, com ara mantenir el rendiment de Sighore S.L., prendre decisions empresarials basades en dades sobre noves funcions i ofertes, complir amb les nostres obligacions legals i resoldre disputes.

Conservem alguns de les seves dades personals mentre sigui client de Sighore S.L.

Si ens ho sol·licita, podrem eliminar o fer anònims les seves dades personals perquè no sigui identificat, tret que, legalment, podem o se’ns requereixi conservar determinades dades personals, inclosos els següents casos:

– Si existeix algun problema sense resoldre relacionat amb la seva quantia, com a crèdit pendent en el seu compte o una reclamació o conflicte sense resoldre, conservarem les dades personals necessàries fins que aquest problema sigui resolt;
– Quan estiguem obligats a retenir les dades personals per a complir amb les nostres obligacions legals, fiscals, comptables i d’auditoria, conservarem les dades personals necessàries durant el període requerit per llei aplicable; i/o,
– Quan sigui necessari per als nostres interessos comercials legítims, com ara la prevenció del frau o mantenir la seguretat dels nostres usuaris

Enllaços

Podem mostrar anuncis de tercers i altres continguts vinculats a llocs web de tercers. No podem controlar ni responsabilitzar-nos de les pràctiques de privacitat i el contingut de tercers. Si fa clic en el seu anunci o enllaç de tercers, comprengui que aquesta deixant el servei Sighore S.L. i qualsevol dada personal que proporcioni no estarà emparat per aquesta política. Llegeixi les seves polítiques de privacitat per a esbrinar com poden recopilar i processar les seves dades personals.

Protegir les seves dades personals

Ens comprometem a protegir les dades personals dels nostres usuaris. Implementem les mesures tècniques i organitzatives adequades per a ajudar a protegir la seguretat de les seves dades personals. No obstant això, tingui en compte que cap sistema és completament segur.
Hem implementat diverses polítiques incloent polítiques de seudonimización, xifratge, accés i retenció per a protegir contra l’accés no autoritzat i la retenció innecessària de dades personals en els nostres sistemes.

Canvis a aquesta Política de Privacitat

De manera ocasional, podem fer canvis a aquesta Política.
Si fem canvis materials a aquesta Política, li proporcionarem un avís destacat conforme a les circumstàncies, per exemple, mostrant un avís destacat dins del servei Sighore S.L. o enviant-li un correu electrònic. Podem notificar-li-ho per endavant.

Per tant, asseguri’s de llegir qualsevol notificació amb atenció.
Si desitja saber més sobre aquesta Política i sobre com utilitza Sighore S.L. les seves dades personals pot enviar un e-mail a protecciondedatos@sighore.es.

Com posar-se en contacte amb nosaltres

Gràcies per llegir la nostra Política de Privacitat. Si té alguna pregunta sobre aquesta política, posi’s en contacte amb el nostre responsable de protecció de dades mitjançant e-mail: protecciondedatos@sighore.es o a la següent adreça de correu

Sighore S.L.
C/ Frederic Mompou 3, 2n A 08960-
Sant Just Desvern
Barcelona