BackOffice

Sighore-ICS és un potent programari per a la restauració moderna, amb un llarg recorregut

ERP de llicència única.
Una llicència per a cada Centre de Negoci i sense límit d’usuaris
sighore-ics-erp-software-restauracion-backoffice

De desenvolupament propi, el BackOffice de SIGHORE-ICS es desenvolupa en un entorn WEB i és possible treballar des de qualsevol navegador estàndard del mercat, independentment de la ubicació. Es pot utilitzar en remot a través d’internet, o en local en el lloc de la instal·lació.

Disposa d’un mòdul de gestió central que permet el control global de l’empresa, o grup empresarial, a nivell de botigues pròpies, franquiciades o tercers clients.

El mòdul està dissenyat per a treballar en línia entre tots els centres de l’empresa.

ich El BackOffice comprende: Compres, proveïdors, productes per proveïdor, preus de cost, comandes, albarans de compra i factures de proveïdors.
check circle icon També ofereix l’opció de comandes de compra: comandes a central i a proveïdors, tant manuals o automàtics, per botiga virtual, fax o correu.
check circle icon Permet controlar els estocs de productes, gestionant diversos magatzems per centre i realitzant gestió d’inventaris.
check circle icon Gràcies al mòdul de consultes multidimensionals pots realitzar diferents estadístiques sobre la gestió de l’empresa, tant de compres, vendes, classificada per articles, clients, proveïdors etc.
c  con Es pot treballar amb multiempreses, multicentres, multisales, multiusuaris, multidivises, multimagatzems, multiidioma, multitarifes, etc.

Et convidem a conèixer el nostre treball

Quedem a la teva disposició per a qualsevol consulta que ens vulguis fer.

Controla el teu negoci des de qualsevol part del món i des de qualsevol dispositiu, de manera segura, amb un sotfware pensat i creat exclusivament per al sector de la restauració

sighore-ics-erp-software-restauracion-backoffice-2

El BackOffice de SIGHORE-ICS t’ofereix seguretat, ja que està provat i preparat per a recuperar-se davant eventualitats com a fallades elèctriques, apagat accidental del sistema etc, de manera que la Base de dades es preservi sempre íntegra.

Està concebut perquè l’aprenentatge sigui ràpid, intuïtiu i fàcil, de manera que l’inici de la productivitat és immediat.

El sistema ens dóna una gran funcionalitat, ja que s’ha desenvolupat per a realitzar la gestió i el control d’empreses amb centres distribuïts per una àmplia àrea geogràfica, controlant per a cadascun d’ells en tots els aspectes: tant d’estocs, com a compres, vendes, caixes, etc.

Tots els centres de l’empresa poden estar interconnectats 24h al dia amb la central i entre ells, a través d’internet.

L’accés a la informació amb el nostre sistema és immediat, des de qualsevol lloc del món a qualsevol dels centres, a través d’internet, de manera en línia accedint simultàniament des de diversos ordinadors al mateix centre, sense provocar interrupcions a aquest centre.

Contacta amb nosaltres

per a una demostració o per a solucionar qualsevol dubte sobre el nostre potent BackOffice.

Logo-sighore--ics-solution-sin-fondo-invertido-300

Contacta

+34 934 188 922

Carrer Frederic Mompou, 3,

08960 Sant Just Desvern

Barcelona, España