Dispositius de mobilitat / Radiofreqüència

Aportem comunicació sense cables per a sala-cuina

Com a propietari d’un restaurant, coneix millor que ningú la importància de l’atenció al seu client i, els caps de setmana quan treballa de gom a gom, sap que el servei és un dels punts més valorats.

Els Terminals de Radiofreqüència existeixen fonamentalment per a incrementar la productivitat d’un cambrer, atès que li permet prendre les comandes de taula en taula, fent directament les seves comandes a les diferents impressores situades en la cuina o en la barra.

Una òptima atenció en restaurants, cafeteries, salons de festes, bars, hotels o centres nocturns, és la publicitat més efectiva per a garantir l’afluència de clients.

Quan un cambrer pren notes, el fa en paper i és possible que l’apuntat causi confusió. En locals on les ordres s’ingressen en un TPV, el pas de la informació del paper a la màquina deriva en una pèrdua de control i a més, genera una quantitat de temps morts en els desplaçaments dels cambrers.

En SIGHORE-ICS pensamos que no basta con dar un buen servicio al cliente, si no que además, debemos contemplar la posibilidad de llevar nuestro sistema informático a la mesa misma. Es por este motivo que los dos programas de Restauración que comercializamos permiten trabajar con Mandos de Radio Frecuencia y, una de las marcas mas reconocidas del mercado ORDERMAN ha confiado en nosotros para la distribución de sus productos.

BLACKVIEW P10000

Ficha-tecnica-mando-de-movilidad-restauracion-Blackview-P10000-Pro-3

Contacta amb nosaltres

per a més informació sobre els TPV i altres solucions que requereixis per al teu negoci

Logo-sighore--ics-solution-sin-fondo-invertido-300

Contacta

+34 934 188 922

Carrer Frederic Mompou, 3,

08960 Sant Just Desvern

Barcelona, España