Serveis i projectes informàtics per a la restauració moderna

En SIGHORE-ICS brindem solucions al sector de la restauració des de 1995, que basades en tecnologia IP permeten que la supervisió i administració de les activitats d’un o diversos establiments puguin realitzar-se en forma local o remota i des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

Software

Programari propi amb un backoffice l’eficiència del qual augmenta la rendibilitat dels negocis. Estem especialitzats en restauració i el nostre centre d’I+D+I està a Barcelona.

Hardware

Productes desenvolupats per les empreses líders del mercat, que compten amb la més avançada tecnologia per a la restauració moderna i que ens donen una major velocitat i qualitat de resposta davant els nostres clients.

Serveis

Com a experts en el sector de la restauració, acompanyem als nostres clients en tot el seu procés de digitalització, cobrint totes les seves necessitats en l’àmbit tecnològic.

Què fem

A SIGHORE-ICS estem buscant sempre la millora contínua de la nostra companyia. La nostra missió empresarial és ser una empresa que ofereixi solucions tecnològiques per a la restauració moderna, des de l’experiència de més de 25 anys, a partir de projectes globals que incorporen una visió 360è, amb un suport d’acompanyament i consultoria pels nostres clients.

Disposem d’un programari innovador i d’última generació desenvolupat pel nostre propi equip d’I+D+I+s i un maquinari diferenciador de marques líders. Aportem solucions als nostres clients, millorant la seva eficiència, rendibilitat, control, adaptació al mercat i innovació.

oderman-ncr-5-web-sighore

El valor afegit de les nostres solucions es basa en els serveis que les acompanyen:


Desenvolupament
Instal·lació
Posada en marxa
Consultoria
Formació
Manteniment
Actualització

informatica-para-restaurantes-sighore

Solucions

L’experiència de SIGHORE-ICS durant més de 20 anys, ha portat al nostre equip a desenvolupar productes de Programari amb desenvolupament a Espanya. Aquesta selecció ve motivada per la nostra constant cerca de la més avançada tecnologia desenvolupada especialment per a la restauració moderna que, a més, ens permeti obtenir una major velocitat i qualitat de resposta davant els nostres clients.

 

informatica-software-y-tpv-para-restaurantes-sighore

Serveis

SIGHORE-ICS resol totes les necessitats en l’àmbit dels Sistemes d’Informació en el teu Restaurant. Volem ser vists com a part del teu equip i, en estreta col·laboració, ajudar-te a obtenir la màxima rendibilitat del teu sistema informàtic, integrant els elements necessaris per a la solució més adequada. En la cerca d’aquest objectiu oferim una àmplia gamma de serveis per a cobrir les diferents necessitats dels nostres clients.

Ens encanta el sector de la restauració, i se’ns nota!

Som membres actius de:
NCR_Orderman_Logo-322px
NCR_Orderman_Logo-322px
logo cashlogy
logo cashlogy
frs-logo-322x200
Logo-sighore--ics-solution-sin-fondo-invertido-300

Contacta

+34 934 188 922

Carrer Frederic Mompou, 3,

08960 Sant Just Desvern

Barcelona, España